Suntem furnizorul dumneavoastra de servicii beton amprentat, beton elicopterizat si beton dezactivat!

visit our location:
Oriunde in Romania
Program:
Luni - Sambata: 08:00 - 20:00
Adresa de email
contact@betonamprentatninipav.ro
Troll fre number
0736.647.115
SOLICITA OFERTA

Beton amprentat

Profesionalism. Experienta. Dedicare.

Beton amprentat

Prin tehnologia amprentarii betonului puteti reproduce aproape toate celelalte tipuri de pavaje de exterior in forma, culoare si textura. Reproduce caramida, piatra de munte, piatra de rau, gresia, granitul, ardezia si lemnul si este utilizat atat in pavarile orizontale cat si in cele verticale. Pavajul din beton amprentat si-a facut aparitia in Romania imediat dupa anii ′90, insa din cauza faptului ca erau foarte putine firme executante si din cauza nostalgiei romanilor pentru clasicele metode de pavare, au fost necesari aproximativ 10 ani pana cand acesta sa devina un pavaj de top in preferinta arhitectilor, constructorilor sau a beneficiarilor in amenajarea spatiilor exterioare.

Approch

Beton Amprentat NiniPav. Preturi si oferte / m2

Ce este betonul amprentat?

Betonul amprentat este un sistem decorativ de pavare nou in Romania, foarte modern desi este utilizat de foarte multi ani in tarile din vestul Europei.

 

Cu ajutorul tehnologiei de pavare in beton (stampilare / imprimare) se pot imita aproape toate tipurile de pavaje existente la ora actuala pe piata din Romania.

 

E adevarat ca pavajul din beton amprentat este recomandat si in amenajarea spatiilor interioare, insa trebuie sa mentionam ca el este utilizat in general in amenajarea spatiilor exterioare si foarte putin in amenajarea spatiilor interioare, exceptia facand-o: hanurile, showroom-urile, pub-urile sau restaurantele.

 

Este utilizat ca pavaj, atat pentru spatii inguste cum ar fi: aleile pietonale, trotuarele din jurul casei, marginea piscinei, garaje, cat si pentru spatii largi cum ar fi terasele, drumurile de acces, pavarea curtilor, parcari private etc..

 

Fiind vorba despre un pavaj din beton, in concluzie un pavaj rezistent si durabil, cu pavajul din beton amprentat poate fi amenajat si un spatiu de trafic intens, singura conditie in intretinerea lui fiind o lacuire anuala, iar asta doar pentru a-si pastra stralucirea.Exista situatii in care un pavajul din Beton amprentat este supus unui trafic intens, cum ar fi rampe de acces la garaje, parcari auto si alte spatii, iar acesta rezista cu succes pe perioade indelungate.

Acest nou tip de pavaj, este mult mai rezistent decat pavajele clasice si adaugă valoare şi prestigiu atat curtii dumneavoastra cat si intregii locuinte. Betonul amprentat reproduce: caramida, gresia, piatra de rau, piatra naturala, granitul, piatra cubica, pavelele si chiar si lemnul.

 

Betonul amprentat este recomandat pentru a construi pavaje durabile, care nu isi pierd rezistenta sau aspectul frumos din cauza traficului sau din cauza schimbarilor de temperatura (inghet-dezghet), deoarece este protejat de un strat antiaderent si impermeabil prin care nu patrunde umiditatea.

 

Acest sistem de pavare este atat de apreciat mai ales datorita optiunilor de decorare specifice pentru fiecare tip de amenjare in parte, deoarece poate atat sa redea textura altor materiale precum piatra sau granitul, cat si sa aiba culori si motive decorative originale.

 

Culoarea dorita de client espe obtinuta cu ajutorul unui colorant special (praf) care are dublu rol : acela de a asigura culoarea aleasa cat si rol de a ridica duritatea betonului.Utilizind matritele adecvate, se pot realiza suprafete mari sau trepte din beton amprentat, fara rosturi, cu un aspect autentic de blocuri masive de piatra naturala.

CONTACTEAZA-NE CHIAR ACUM! 0736.647.115

Beton Amprentat

Beton Amprentat de peste 12 ani atat in Romania cat si in Europa!

De ce sa alegi Beton Amprentat NiniPav?

Promptitudine

Venim in sprijinul clientilor nostri cu beton amprentat la preturi atractive oriunde in Romania oferind termene de executie foarte mici.

Calitate Premium

Calitatea este principalul avantaj al companiei noastre. Betonul amprentat este efectuat de catre personal specializat la cele mai inalte standarde!

Transparenta

Oferim transparenta totala pe toata perioada desfasurarii activitatii noastre. Venim in sprijinul clientilor cu consultanta gratuita in alegerea variantelor potrivite!

APEL TELEFONIC